I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Kadar Pengiklanan


Assalamualaikum & Salam Sejahtera,


Blog My Story, My Life (www.mystorymory.com) kini membuka peluang untuk sesiapa sahaja sama ada orang perseorangan atau syarikat untuk meletakkan iklan produk bisnes atau perkhidmatan anda di blog ini.


Kadar Pengiklanan :

 1. Kadar bayaran adalah RM30 sebulan.
 2. Minimum tempoh pengiklanan adalah selama 6 bulan (RM180).
 3. Maksimum 5 keping gambar yang dibenarkan untuk satu slot iklan.
 4. Tambahan RM20 sebulan jika ingin iklan anda ingin diletakkan sebagai Featured Post (Featured Post selama 3 hari seminggu = 12 hari sebulan).

Syarat-syarat Pengiklanan :
 1. Yuran pengiklanan perlu dijelaskan sepenuhnya dan bukti pembayaran perlu diberikan sebelum iklan anda dipaparkan di blog ini.
 2. Tempoh pengiklanan : iklan akan kekal di blog ini mengikut kepada pembayaran yang telah anda lakukan (rujuk Kadar Pembayaran di atas).
 3. Iklan yang TIDAK DITERIMA - berkaitan arak, rokok, 18sx, menyalahi hukum agama, bertentangan dengan undang-undang, perkauman dan provokasi.
 4. Pemilik blog merupakan pengedar sah Shaklee, oleh yang demikian sebarang iklan berkaitan produk Shaklee daripada pengedar yang lain tidak akan diterima. Harap maklum.
 5. Isi kandungan iklan yang disiarkan adalah tanggungjawab pengiklan. Pemilik blog tidak bertanggungjawab di atas sebarang salah faham ataupun kesan sampingan daripada iklan yang disiarkan.
 6. Iklan yang menyalahi syarat pengiklanan atau didapati menggunakan maklumat, testimoni atau gambar palsu, akan dibuang serta-merta tanpa sebarang notis.
 7. Pemilik iklan perlu mengesahkan gambar iklan dan isi kandungan iklan mereka sebelum dipaparkan di blog ini. Selepas dipaparkan, sebarang perubahan pada iklan tidak diterima.
 8. Sebarang bayaran yang telah dibuat, tidak akan dikembalikan atas apa jua faktor. Oleh yang demikian, sila fikir dengan mendalam dan buat keputusan yang betul sebelum membuat sebarang bayaran.


Jika berminat, boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut :)

Siti Munirah
Sms / Whatsapp : 018-766 9798

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *