I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Sunday, December 17, 2017

Bukan Semua Buku Dalam List Perlu Dibeli


Alhamdulillah pagi ni setel urusan beli buku sekolah Haziq. Belajar daripada pengalaman tahun lepas, Uni tanye dulu staff koperasi buku mana yang perlu dibeli dan akan digunakan. Pastu baru Uni beli.


Tahun lepas, Uni tunjuk list dan cakap nak beli semua buku dalam list. End up, banyak buku yang sekolah tak guna pun. Takpelah, belajar daripada pengalaman kan 😅


Pergi sekolah pun awal pagi tadi. Orang tak ramai dan que pendek jer. Setel cepat alhamdulillah.


Syukur ya Allah atas NIKMAT MASA 💓

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *