I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, December 5, 2017

Apa Yang Kita Cakap, Apa Yang Kita Nak, For Sure Dia Tetap Akan Datang Kepada Kita Suatu Hari Nanti


Dulu..


Elok-elok pakai Wira, buat wishlist nak pakai Kenari.


Sebab wira masa tu banyak sangat problemnya. Paling tak syok sebab power window yang sungguh tak power. Tak masuk lagi bab lain. Ulang alik bengkel jer.


Nak pakai kenari sebab rasa bayar bulan lagi murah dan senang nak gerak sini sana sebab comel saiznya 😘


Tapi taklah nak terus tolak wira tu. Pakai jer.


Tup-tup something happened. Dari wira terus bertukar pakai kenari, tapi bukan dalam situasi yang Uni sangka dan harapkan. Beralah dan mengalah. Takleh nak kata apa, so pakailah kenari.


Apa yang Uni nak cakap kat sini, apa yang kita cakap, yang kita nak, for sure dia tetap akan datang kepada kita satu hari nanti. 


So silalah feed minda kita dengan perkara yang baik, yang bagus, yang indah sebab setiap apa yang kita cakap, semua tu adalah DOA dan SANGKAAN. Once kita cakap, MINDA BAWAH SEDAR kita dah mula buat kerja dia.


Apapun, syukur alhamdulillah untuk semua rezeki. Sesungguhnya sentiasa percaya apa yang Allah aturkan, itulah yang paling tepat pada MASANYA 💓

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *