I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Sunday, October 29, 2017

Terima Kasih Astro Oasis Channel 106


Sejak beberapa bulan lepas, pukul 7.00 - 7.30 pm setiap hari Uni WAJIBKAN buka Astro Oasis kat umah. Volume kasi up sket. Strictly no cartoon no other channel.
.
.
Tanpa disangka, start seminggu dua ni Uni dah mula dengar Aimi dan Haziq baca doa perlindungan diri ini walaupun belum begitu lancar.
➡ Bismillaahillazi laa yadhurru ma'as mihi syaiunnn fil ardhi wala fissamaaa'i wahuwassami ul alim
.
.
Terdiam Uni. Ingat-ingat Uni lah, masa Uni dulu dah bekerja few years, baruuu tahu pasal doa ni.
.
.
Sungguh, anak-anak ini adalah mengikut apa yang kita corakkan.
Apa yang kita berikan.
Apa yang kita FEED kepada mereka.
Begitulah mereka akan jadi.
.
.
Bukan hanya nak anak-anak mudah ingat mudah faham subjek akademik semata-mata, tapi paling penting nak ayat-ayat suci Al-Quran dan zikirullah sentiasa basah di bibir dan jiwa anak-anak
Sebab tu Uni pastikan Omega Guard sentiasa ada di rumah kami
Uni berikan Omega Guard kepada anak-anak kerana ini adalah ikhtiar dan usaha Uni membantu anak-anak untuk fokus dan tingkatkan daya ingatan mereka dalam perjuangan MENUNTUT ILMU.
.
.
Besar tanggungjawab sebagai ibu bapa. Semoga Allah Ta'ala sentiasa melindungi dan menjaga keluarga kita semua.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *