I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, August 22, 2017

Motivational Moments by Mufti Menk


Jika kita perlukan makanan untuk tenaga, perlukan solat dan zikir untuk jiwa dan rohani kita, maka sama jugalah kita perlukan kata-kata hikmah lagi positif untuk menguatkan semangat kita di kala kita rasa lemah, rasa down.


Setiap seorang daripada kita sebenarnya berdepan dengan situasi kehidupan yang berbeza setiap hari. Bagaimana kita nak pastikan, walau dalam apa jua situasi, kita masih boleh kekal positif dan mampu membuat keputusan yang rasional. di sinilah peranannya positive quotes. Nak muhasabah diri? bacalah juga positive quotes.


Bercerita tentang positive quotes, tiba-tiba Uni dapat hadiah buku yang sangat-sangat istimewa - "MOTIVATIONAL MOMENTS by MUFTI MENK" daripada seseorang yang sangat istimewa. Katanya, buku ini tak dijual di Malaysia, dia beli di luar negara dan hadiahkan untuk Uni. Terus tak terkata Uni dibuatnya. Speechless terus.
Uni dah baca beberapa topik, sangat-sangat terkesan di hati. Mudah-mudahan ia dapat membantu Uni menjadi insan dan hamba Allah yang lebih baik dan berjaya di dunia dan akhirat in shaa Allah
Untuk seseorang itu yang menghadiahkan buku ini kepada Uni, terima kasih banyak-banyak yang tak terhingga di atas ingatan, sokongan padu dan kasih sayang yang sentiasa utuh untuk Uni. I truly appreciate it from the bottom of my heart. Dia ada dalam friendlist Uni dan Uni tau dia sedang membaca post ini :) :) :)


Jom kita lebih positif bermula hari ni. Let's start with few quotes a day! :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *