I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, June 17, 2017

Moment Mama Happy


Result midyear exam Haziq dah keluar
8A 3B
No. 11 dalam kelas
No. 34 dalam darjah
Uni rasa happy seronok sangat dah
Peluk cium Haziq sampai dia kata


"Mama, Haziq pandai kan sebab tu Haziq dapat no. 11 kan Mama. Mama suka tak Haziq dapat no. 11"


Mama tergelak pastu cakap "Iya Mama suka happy bersyukur sangat. Haziq nampak kan Mama senyum banyak ni. Tahniah Haziq. Mama doakan Haziq terus berjaya dunia dan akhirat" 


Seronok sangat moment masa tahu result Haziq ni. Berpeluk berjemaah kami mcm dapat result SPM / result masuk U jer gayanye πŸ˜‚πŸ˜‚


Semoga Haziq terus seronok pergi sekolah, seronok belajar, seronok berkawan dan bergaul dan hormat cikgu-cikgu.
In shaa Allah berkat ilmu dunia akhirat πŸ’•

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *