I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, May 31, 2017

Masa Untuk Guna Moogoo Semula?


Last entry saya cerita pasal Moogoo ialah entry ini - 3 Minggu Selepas Guna Moogoo


Haziq guna Moogoo sampai umurnya 4 tahun. Lama-lama tu dah okey sampai saya pun stop dah beli Moogoo. Kulit dah cantik, halus, lembut. Untuk mandian, saya tukar kepada Carrie Junior. Alhamdulillah okey.


Tapi sekarang ni Haziq dah darjah 1. Sekolah kebangsaan dan sekolah agama. Satu hari full dengan sekolah. Ekzemanya dah datang semula sebab panas dan berpeluh-peluh. Huhuhu...


Kat bahagian lain semua okey, sekarang ni yang agak problem kat bahagian tengkuk dan leher. Gatal, merah dan kulit jadi tebal sebab menggaru.


Hari tu saya ada survey Moogoo Irritable Skin Balm (ISB) kat Red Cap Pharmacy di Taman Austin Perdana, Johor Bahru. Terkedu kejap sebab harga dah naik. Untuk ISB saja harga dah RM70+. Uhuk uhuk... Dulu beli 1 kotak starter pack ada 4 item total RM187.


Tapi nampak gaya kene beli jugak ISB tu, sebab itulah satu-satunya krim yang serasi dengan Haziq untuk kurangkan ekzemanya.

1 comment:

Nurzakiah Hanum said...

semoga dipermudahkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *