I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, March 10, 2017

Nak Daftar Tadika Yang Mana Satu?


Selesai urusan sekolah Haziq darjah 1, dah lega, dah boleh adapt dengan rutin, sekarang masa untuk fikir tentang Aimi pulak.

Tahun depan, Aimi umur 5 tahun, masa untuk Aimi masuk tadika.

Sampai sekarang, saya masih lagi undecided nak daftar kat tadika yang mana satu.

Niat di hati, nak masukkan ke tadika yang sama dengan Haziq (Inovasi Bestari Taman Bukit Dahlia, Pasir Gudang), tapi nak ulang-alik Seri Alam ke Pasir Gudang setiap hari tu rasa macam jauhhhhh sangat. Almaklumlah dah lama dah tak jejak kaki ke Pasir Gudang tiap-tiap hari.

Pastu ada pilihan lain, Tadika Nur Pintar Bistari, Taman Rinting tapinya tadika ni kat shoplot betul-betul tepi jalan besar (main road). Pastu lagi takde swimming pool sendiri, tumpang yang tadika Inovasi Bestari punya. So melibatkan soal logistik jugak.

Tadika lain banyak lagi kat Seri Alam ni, tapi saya dan suami memang puas hati sangat dengan MyBistari Group, so kalau boleh nak teruskan yang sama juga untuk Aimi.

Target bulan April 2017 ni, selesai pendaftaran tadika.

Tadika mana satu ye? Undecided. Tunggu nanti.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *