I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, March 13, 2017

Mood Holiday ON!


Weekend lepas done booking hotel. Memang dah plan nak bawak anak-anak tido hotel musim cuti sekolah ni. Alah, 1 malam jer pun. Hehehe...

Since suami tak boleh nak bercuti panjang, dan cuti yang ada pun kena bahagi 2 (nak balik kampung dan juga nak bawak anak-anak bercuti tido hotel), jadi kami guna apa je masa yang ada. Yang penting, taknak terlepas MOMENT yang ada.

Actually dah lama jugaklah kami sekeluarga tak pergi bercuti ataupun pergi tido hotel. Dah sooooo long sangat rasanya. Dah plan tapi tak jadi. Dah plan pastu tak booking. Dan macam-macam lagilah. So kali ni, mesti kasi jadi juga. Lagi-lagi bila Haziq dah sekolah. Harapkan time cuti sekolah ni ajelah masa kami sekeluarga dapat berkumpul sama (Err.. tau kan cuti hujung minggu kat Johor ni tak sama between swasta & gomen?)

And now, mood holiday is already ON!! Yeayy!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *