I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, January 13, 2017

Bila Sebenarnya Start Shopping Back To School?


ni cerita flashback ye. tahun lepas punya cerita :)

Saya start shopping back to school for Haziq start daripada mid December 2016. Ini yang dikira betul-betul shopping. Sebelum tu, memang duduk rilek jela kat rumah menikmati hari cuti sekolah.

Yang first beli baju sekolah masa awal bulan November 2016, itupun sebab ada saringan Linus di sekolah kebangsaan. Wajib hadir ke sekolah dengan pakai uniform sekolah. Masa tu saya tak tau nak cari kat mana.

Tanya tanya orang, saya terus pergi kat Pasaraya Big 10 kat Masai

Kat situ brand uniform nama Newbery. Belilah sepasang harga nak dekat RM50 jugak. Telan air liur jer, biar betul harga sepasang uniform ni. Tapi masa tu tak sempat nak fikir banyak. Terus beli je.

Pastu sepanjang 2 minggu terakhir Disember 2016 - masa tu lah sibuk shopping

Bukan dapat beli semua barang dalam 1 hari

Faktor penat, faktor masa, faktor barang yang dicari tak memenuhi kriteria dan macam-macam lagilah

Tapi alhamdulillah, dapat siap semuanya sebelum Haziq start sekolah :)

Nanti saya cerita satu-satu  persiapan Back To School yer :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *