I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, June 2, 2016

Open Day Tadika Haziq (Sem 1 Tahun 2016)


Selesai sesi berjumpa cikgu-cikgu Haziq di Open Day di tadika.

Apsal ntah, tetiba hati rasa tacing pulak.

Sampai bila-bila pun saya sebagai ibu, takkan dapat balas semua jasa cikgu pada Haziq. Daripada tak tahu membaca, menulis dan mengira, sekarang Haziq dah dapat menguasai semua tu dengan sangat lancar. Saya sendiri dapat lihat betapa cikgu-cikgu bertungkus lumus utk pendidikan murid-murid (saya pernah arrange private session dgn semua cikgu untuk discuss progress Haziq dan kat mana saya boleh play my role as parents). 

Terima kasih cikgu-cikgu, hanya Allah dapat membalas jasa cikgu semua. Saya doakan segala kebaikan dunia akhirat utk cikgu-cikgu. Muahhh..

Thank you Cikgu Ardilla
Thank you Cikgu Asmira
Thank you Cikgu Syikhah
Thank you Cikgu Juliana
Thank you Cikgu Ain
Thank you Cikgu Syuhada

Kalian semua sentiasa dalam doa saya.

p/s : Haziq dapat no.2 dengan 96%. Alhamdulillah. Thank you Allah :)

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

amin

Syikhah Awei said...

Sama-sama ibu haziq. Dari kami cikgu TIB :)

Siti Munirah said...

Cikgu Syikhah! ini betul-betul surprise ni! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *