I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, May 30, 2016

Sampul Duit Raya Untuk Customer


Seronok betul hujung minggu baru ini. Rezeki saya dapat sampul duit raya 2016 ala-ala hipster dan moden ni. Masih lagi bentuk sama, tapi design dia tu memang wow, tak sama macam yang selalu dapat kat bank-bank time tukar duit raya. Hehehehe.. Jangan marah ye orang bank :)

Fikir punya fikir, then dapat idea - nak bagi sampul duit raya percuma untuk setiap customer saya, yang membuat pembelian RM100 dan ke atas (tidak termasuk postage). Boleh pilih sama ada nak beli Shaklee ke, sabun Tomato Clear Skin ke, Tati Skincare ke, in shaa Allah saya selit sekali sampul duit raya ni sebagai free gift dari saya. Haaa, best kannnnn...

Ada lagi ke yang tak tau saya jual apa? Hehehee, takpe takpe, meh saya storymory..


1) Produk Shaklee



2) Produk WR Empire - Skincare, Bodycare, Haircare




So meh meh beli dengan saya ya, untung rezeki boleh pilih nak design sampul duit raya yang mana satu. Anyway, stok limited tauuuu.. Sapa cepat dia dapat! :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *