I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, May 5, 2016

Bloglist - Blogger Friends


Sejak akhir-akhir ini, makin terhad pula masa saya untuk blogging. Siapa kata jadi wahm atau sahm tu lagi banyak masa nak buat kerja-kerja blogging ni? Nak-nak lagi bila ada anak kecil yang suka berdempek 24 jam. Hehehehe... Macam anak saya, Aimi, dah umur 3 tahun dah, tapi masih lagi ikut aje saya ni hatta ke bilik air sekalipun. Siap amik bangku kecik, dan tunggu depan pintu bilik air. Pintunye pulak dia tak kasi tutup rapat. Padahal saya kat dalam nak buat urusan global. Hahahaha...

So macamana pulak nak blogging, nak menaip bagai? Memang berebut-rebutlah coz Aimi pun nak menaip jugak. So sementara saya ada masa yang singkat tapi sangat berharga ni, meh saya storymory sikit.

Saya baru je masukkan satu bloglist khusus untuk Blogger Friends saya. Yang terpilih dalam bloglist tu ialah mereka yang RAJIN komen di blog saya, walaupun saya tak sempat-sempat nak bw / komen di blog mereka. Bermakna mereka ni ikhlas komen di blog saya tanpa harapkan balasan. Eceh ceh ceh, betul tak ni? Hehehhee... so nak tau blog anda tersenarai atau tak, boleh tengok kat right side bar ye.

Kalau ada yang nak join dalam Blogger Friends ni, sila drop nama dan url blog anda di ruangan komen. Nanti saya masukkan :)

3 comments:

Suriaamanda said...

menarik ni...biasa la anak- anak kan.. dia attach ngan mama dia..tahniah sebab dah jadi WAHM..akak memang x merasa la kot..

http://suriaamanda.blogspot.my

Nurzakiah Hanum said...

http://anumkhairil.blogspot.my
Anum

Diana Rashid said...

Terima kasih..saya ada dalam senarai..heheh...
biasa la bila ada anak kecil ni..lagi pulak kita suri rumah, memang manja la anak2..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *