I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, April 20, 2016

Gambar Buku Tadika Semester 1 (Umur 6 Tahun)


Dapat juga saya upload gambar buku-buku tadika yang Haziq pelajari di sekolahnya.

Ini untuk Semester 1 sahaja ye, untuk buku sahaja, jumlahnya RM100. Boleh lihat details bayaran yuran di sini.





Untuk senarai subjek dan subtopik yang dipelajari di tadika untuk Semester 1 umur 6 tahun, boleh lihat di sini.

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Macam-macam grafik yang menarik... :-)

Diana Rashid said...

Tadika apa ni??banyak nya bulu..teringat tadika anak saya dulu..buku bukan main banyak.sampai hujung tahun semua nya tak habis buat..last2 ibu kat rumah ni jugak yang memaksa anak bagi habis semua buku tu sepanjang cuti sekolah nak masuk darjah 1.heheh

Siti Munirah said...

@ Farah Waheeda Wahid,

memang meriah betul, kalerful sangat.

Siti Munirah said...

@Diana Rashid

Tadika Inovasi Bestari namanya.

Ini buku untuk Semester 1 aje ni (Jan-June). memang banyak kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *