I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, February 29, 2016

Restoran Ikan Bakar Farish Dekat Dengan Kipmart Masai


Ini cerita tahun lepas.

Ade satu hari tu, saya takde idea nak masak apa untuk dinner. Takde idea + malas sekali kot. Hahahaha...

Malam tu ajak suami makan kat luar. Cerita pasal makan kat luar ni, kadang-kadang jemu juga sebab pilihan tak berapa banyak kat area sini. Last-last kami cari makan sampai ke area Masai sana.

Restoran baru.

Restoran Ikan Bakar Farish namanya.

Saya dah lupa alamatnya, tapi restoran ni kat area shoplot baru dekat dengan Kipmart Masai. Restoran ni kat bahagian corner lot.

Suami teruja nak cuba makan kat sini sebab ada ikan bakar. Selain ikan bakar, ada menu lain yang goreng-goreng juga.

So kami order
- Nasi putih
- Ikan cencaru bakar
- Nasi goreng ikan masin
- Mihun goreng

Overall, boleh dikategorikan sebagai sedap dan memenuhi selera kami yang sememangnya tengah lapar. Hahahaha...



Haa, kalau dah baca entry ni, jangan baca je tau. Harus pergi makan kat sini, rasa sendiri pastu tulis review kat blog masing-masing okey :)

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

semua di hujung jari

Mar Mansor said...

entah bila akan cuba

Jai Jumali said...

Waw.....kena Cuba nie!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *