I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, February 16, 2016

2 Minggu Tak Update Blog, Apa Cerita?


Assalamualaikum. Hai Semua!!! Happy Tuesday!!

Fuh, 2 minggu tuuu tak update blog. Apa cerita yek? Hahaha memang baaaanyak cerita. Dengan title baru sekarang ini (bekerja di rumah) bermula bulan February ni, permulaannya agak kelam kabut untuk saya. Kelam kabut dari segi pengurusan masa. Nak sesuaikan diri, nak sesuaikan anak-anak, nak sesuaikan suami, kira dah macam bulan orientasi pulak dah. Hehehehe.

Saya nak cakap tq so much so much so much untuk beberapa orang pembaca blog saya (katanya silent reader), yang menghubungi saya melalui emel dan bertanya,

"Bila nak update blog ni? Tiap-tiap pagi mesti bukak blog www.mystorymory.com dulu tapi frust sebab takde new entry. Cepatlah update pleaseee!!"

Haaa, gitulah bunyinya. Terkejut ahkak dibuatnya!!! Fefeeling retis kejap, macam tak sangka ade orang yang ternanti-nanti nak baca tulisan kita. Hehehhehe...

Ok ni dia saya dah balik semula ke blog, pasni saya keluar bertubi-tubi entry daripada saya, jangan tak baca pulak tau. ;)

p/s : Banyak cerita best nak storymory kat sini. Stay tunedddd!! :)

1 comment:

Kakzakie Purvit said...

Ini baru introduction aje kan CT
Lepas ni jgn tak terbaca pulak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *