I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, January 11, 2016

Kembali Kepada Fitrah :)


Alhamdulillah, tahun 2016 ini adalah titik permulaan saya kembali semula kepada fitrah sebagai seorang isteri dan ibu sepenuh masa. Terima kasih Allah :)

Selamat tinggal alam pekerjaan, tempoh 10 tahun yang penuh dengan pelbagai pengalaman serta rencah dan suka duka. Sudah merasa menjadi orang di bawah, sudah merasa menjadi orang di atas, juga sudah merasa menjadi orang yang berkepentingan untuk membuat satu-satu keputusan di dalam jabatan. Alhamdulillah, terima kasih Allah untuk setiap pencapaian ini :)

Memetik kata-kata seorang sahabat IMKK saya iaitu Kak Zanariah Abdullah,

"Pastinya ada sebab konkrit atas setiap perubahan. 
Dan kita harus mendepani perubahan. Itulah kehidupan. 
Hidup Itu Perjuangan".

Tibalah kini masa untuk saya kembali menumpukan sepenuh perhatian untuk keluarga tersayang, untuk anak-anak yang memerlukan perhatian dan kasih sayang saya sepenuhnya. Saya tidak mahu terlepas setiap detik-detik penting dalam perkembangan anak-anak saya dan semoga segala ilmu dan pengalaman saya sebelum ini dapat saya gunakan kembali untuk mendidik kedua-dua permata hati yang Allah anugerahkan untuk saya dan suami :)

Hidup ini bukan untuk diri saya seorang sahaja, bahkan untuk saya terus menyebarkan dan memberi manfaat kepada orang lain. Alhamdulillah, saya juga adalah pengedar sah Shaklee, sentiasa sedia berkongsi sedikit sebanyak ilmu berkaitan vitamin Shaklee khusus untuk mereka yang ingin meningkatkan taraf kesihatan kepada yang lebih baik. Jika anda berminat untuk mendapatkan konsultasi mengenai sebarang vitamin Shaklee dan membuat tempahan, boleh hubungi saya di z.munirah@gmail.com / whatsapp 018-766 9798 :)

Alhamdulillah, syukur ya Allah di atas segala nikmat kurniaan-Mu, tetapkanlah aku dan imanku di jalan yang benar. Amin amin ya Rabbal alamin...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *