I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, January 1, 2016

Impian 2016


Saya seorang wanita + isteri + ibu + anak + insan yang Bahagia, Gembira dan Sentiasa Bersyukur dengan kehidupannya.

Saya lebih dekat kepada Allah s.w.t. dan lebih banyak beramal ibadat, jaga amalan wajib, perbanyakkan amalan sunat, sentiasa get connected to Allah s.w.t. dalam apa jua situasi.

Saya jadi isteri yang taat, setia dan penyayang always untuk suami saya. Sentiasa berada di samping suami dan sentiasa menyokongnya dalam apa jua perkara yang baik.

Saya jadi ibu mithali yang penyayang always dan yang terbaik untuk anak-anak saya dari semua segi, saya didik anak-anak sebaiknya, saya bersama anak-anak dalam setiap moment kehidupan mereka, saya upgrade skill memasak supaya masakan lebih sedap demi anak-anak dan suami :)

Saya mempunyai hubungan silaturahim yang baik dengan ibu bapa, adik beradik, mertua, keluarga, rakan-rakan, komuniti dan sesiapa sahaja.

Saya memiliki status kewangan yang lebih mantap dan lebih stabil berbanding tahun-tahun sudah, saya berikan kebahagiaan dan kehidupan yang lebih baik untuk mereka yang sangat saya sayangi.

Saya bersedekah, menderma dan menyumbang dengan konsisten setiap hari. Saya komited dan percaya "the more I give, the more I get in many many ways".

Saya beri lebih banyak manfaat kepada ramai orang dengan apa yang saya buat iaitu berkongsi kebaikan supplement Shaklee, bantu mereka yang ingin jana pendapatan dengan Shaklee, penulisan di blog, penulisan di fb dan kehidupan harian saya. Saya sentiasa menambah nilai dalam diri setiap mereka yang berurusan dengan saya secara langsung atau tidak langsung.


Saya berdoa ke hadrat Ilahi dan sangat-sangat berharap agar tahun 2016 menjadi MAGICAL MOMENT di mana saya berjaya mencapai semua 101 Impian Saya yang telah saya tulis di IMKK April 2015 dan dalam jurnal 101 Impian Saya. In Shaa Allah.

Amin amin ya rabbal alamin.

Anda yang membaca tulisan ini, tolong doakan untuk saya ya? Tolong aminkan doa saya ya?

Terima kasih banyak-banyak, tulus ikhlas dari hati saya, :) :) :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *