I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, December 26, 2015

Tempahan Membina Blog : Emycakeslovette - Chemistry in Cake


Alhamdulillah cukup seminggu, siaplah blog yang ditempah oleh Kak Emy. Atas sebab-sebab peribadi, beliau ingin blog disiapkan seberapa segera yang boleh.

Asalnya, beliau sudah menghubungi saya awal tahun ini untuk menempah blog namun atas hal-hal yang tidak dapat dielakkan, urusan tersebut tergendala seketika.

Memahami kesegeraan yang beliau inginkan, saya berusaha untuk menyiapkan blog tersebut secepat yang boleh. Sememangnya tiada masalah langsung sepanjang kami berurusan kerana Kak Emy juga sangat pantas memberikan maklumat yang saya perlukan untuk menyiapkan blog.

Kak Emy mempunyai bakat dan minat luar biasa dalam pembuatan dan dekorasi kek. Anda boleh lihat hasil kreativiti beliau di blognya iaitu http://emycakeslovette.blogspot.comSelain menulis tentang kek, beliau juga menulis tentang catatan pengalaman dan kehidupan. Semestinya begitulah rencah yang mesti ada untuk satu-satu blog.Tidak boleh cerita tentang bisnes sahaja, seolah-olah menampakkan penulis blog tersebut tiada fikir lain, hanya fikir bisnes sahaja. Sesekali berceritalah tentang kehidupan, kerana itu yang membuatkan pembaca blog terasa lebih dekat dengan kita.

Terima kasih Kak Emy kerana sudi menempah blog dengan saya. Teruskan menulis dan berkongsi pengetahuan dan pengalaman kerana ramai insan di luar sana yang sedang tercari-cari hala tuju. Moga-moga tulisan ikhlas Kak Emy menjadi inspirasi kepada mereka yang memerlukan.

Terima kasih Kak Emy! ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *