I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, December 1, 2015

Disember


Hari ini hari pertama bulan Disember 2015 dan juga bulan terakhir untuk tahun ini. Sekejap sahaja lagi, kita akan melangkah ke tahun 2016. Saya seperti biasa, meneruskan rutin harian di samping "mengejar" ada satu lagi target yang mesti saya capai paling lewat pun pada 31 Disember 2015 ini.

Rasa macam lambat lagi kan nak sekolah tahun depan, tapi bila saya semak semula surat pemberitahuan, rupa-rupanya Haziq akan mula masuk tadika 6 tahun pada tarikh 29 Disember 2015.

Persiapan sekolah biasa sahaja, tiada beli apa-apa yang baru sangat pun. Cuma minggu depan akan pergi ke tadikanya untuk pembelian buku dan pembayaran yuran.

Semoga Allah mempermudahkan segala urusan kita semua, in shaa Allah.

2 comments:

Diana Rashid said...

sebulan je lagi..pejam celik pejam celik dah sebulan..saya dah mula buat persiapan sekolah aak dah sebab siap semua ni nak pi makan angin sampai kembung..ekeekke

zaidah afzy said...

salam...sy ada hntar email...sy nak tahu detail tntg mak aji...thanks yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *