I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, November 13, 2015

Slot Pengiklanan PERCUMA Di Blog Khusus Untuk 5 Orang Sahabat FB Yang Bertuah


Pagi tadi saya baru sahaja up status di FB berkenaan slot pengiklanan percuma di blog ini khusus untuk 5 orang sahabat fb saya yang bertuah.

Alhamdulillah, setakat ini sudah ada beberapa orang yang ingin turut serta.

Tujuan saya memberikan slot pengiklanan percuma ini adalah, tidak lain dan tidak bukan, adalah pastinya untuk sama-sama membantu sahabat-sahabat saya yang berbisnes.

Ini adalah cara peribadi saya untuk menyatakan sokongan terhadap mereka. Mungkin saya tidak boleh hendak membeli produk jualan mereka setiap kali, jadi saya sokong mereka berbisnes dengan cara menyediakan ruang pengiklanan percuma di blog saya untuk tempoh 1 tahun.

Customer datang atau tak, confirm beli atau tak, dapat closed sale atau tak, itu urusan Allah.

Yang penting, kita berusaha semampu kita dan sedaya upaya kita kerana pengiklanan di blog juga adalah salah satu cara hebahan kepada potential customer.


Sms daripada potential customer


Saya terima sms ini semalam. Cik Puan ini ingin membeli produk yang diiklankan di blog saya. Tarikh iklan adalah sekitar akhir tahun lepas, bermakna sudah masuk hampir 1 tahun produk tersebut diiklankan di blog saya.

Yang menariknya, produk ini telah diiklankan secara percuma sampai bila-bila di blog saya kerana pengiklan produk ini telah menjadi Penaja Giveaway saya tahun lepas :)

Jika anda ingin menjadi di kalangan 5 orang sahabat FB saya yang bertuah untuk mendapat slot pengiklanan percuma ini, jangan lupa sertainya di FB saya. Tarikh tutup ialah pada hari Ahad 15 November 2015 jam 11.00 am. Pemenang dipilih melalui cabutan undi dan keputusan akan diumumkan pada hari Isnin 16 November 2015 jam 11.00 am.

Ataupun jika anda ingin terus menyewa slot iklan di blog ini, boleh rujuk Kadar Pengiklanan dan hubungi saya di z.munirah@gmail.com / whatsapp 018-766 9798 untuk tempahan. Terima kasih :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *