I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, November 2, 2015

Header Baru Defines Me

Mungkin dah ada yang perasan yang header blog ini sudah bertukar wajah. Saya tukar header blog ini pada akhir bulan lepas, dan make it official pada bulan ini November 2015.

Kenapa saya tukar header blog?

Mmmm...tiada sebab tertentu. Cuma saya rasa gambar header ini defines me. Defines diri saya. Tak retilah nak explain macamana tapi saya suka gambar ini dan saya nak jadikan ia sebagai header blog saya. It represents me :)

Blog ini mula ada header yang saya buat sendiri pada April 2012. Masa tu gambar saya dan Haziq.

Kemudian bertukar kepada header lain pada January 2014. Gambar kami sekeluarga.

Header blog bermula January 2014


Dan ini pula header blog bermula November 2015.

Header blog baru. Purple and bridge.


Nak tukar header blog ni kan, dia kene ade feel tau. Bila datang strong feeling untuk tukar header blog, masa tu memang kena tukarlah jawabnya. Kalau tengok timeline di atas, dalam masa sekali dalam setahun lebih saya akan tukar header blog. Lepas ni tak pasti lagi nak tukar bila.

Terima kasih kerana sudi membaca dan sudi follow blog saya yang tak seberapanya ini. Luahan hati coretan hati yang boleh dikongsikan, saya tulis di sini. Apapun hakikatnya, masih banyak lagi yang tersimpan kemas dalam hati :)


2 comments:

Fiqah Feeona said...

Selamat pagi! =) Nak tukar header memang kena feel. Saya tak tukar header. Tapi tukar design. Kerap jugak la..

adianiez AIDA said...

aida tak reti nak buat header sendiri.
baru je 2-3 bulan lepas tempah edit blog dgn member.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *