I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, November 18, 2015

Draft = Kerja Bertangguh


Dengan sepantas kilat, saya berjaya mengclearkan draft-draft entry yang sekian lama duduk di ruangan draft, tanpa dipublish. Bila saya check semula, ya Allah, draft entry tahun 2013 pun ada!!

Haih.. beginilah seorang blogger. Time ada masa, ada idea, satu hari boleh jejak sampai 4-5 entry. Time takde masa, takde idea, maka berhabuk dan bersawanglah blog dibuatnya.

Macam saya, idea sentiasa ada mencurah-curah, tapi mencurahnya pergi kat draft aje, publishnya tidak juga. Hahahahaa... Lepas ni taknak buat macam ni lagi dah. Maksimum mesti ada 5 draft sahaja pada satu-satu masa (nak latih diri blogging everyday without fail).

Korang macamana? Banyak ke entry kat folder draft? ;)

3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ada 174 dalam draf folder tu... hu hu hu...

Diana Rashid said...

Dulu selalu juga buat macam tu..sekarang tak de dah..semua entry bila tulis terus publish..yang ada sekarang entry yang dah siap dijadualkan.auto publish..

PeRdU cINta said...

ada juga..hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *