I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, November 5, 2015

Ayam Nasi Ayam Terhitamlah Sikit

Minggu lepas saya goreng ayam untuk nasi ayam.

Actually ayam itu dah direbus dalam sup, so selepas diperap dengan kicap dan madu, goreng jelah macam biasa. Tapi goreng kejap aje sebab ayam tu memang dah masak pun.

Tapi saya pula terlupa, teringat macam goreng ayam biasa. So terlamalah pula ayam tu dalam kuali dan inilah hasilnya.

Ayam nasi ayam terhitamlah sikit. Huuuu


Tapi bila dimakan bersama kuah kicapnya, tetap sedap marvellous sehingga menjilat jari! :)

3 comments:

PeRdU cINta said...

Rasa madu dengan kicap tu dah boleh cover..hehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tak pe la hitam2 pon...sodap!Hehe...

adianiez AIDA said...

sedap nyer :)
itam itu menawan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *