I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, October 27, 2015

Saya Nak Jadi Penaja


Masa tengah sibuk-sibuk buat scheduled entry untuk blog, tiba-tiba terlintas idea untuk menjadi penaja hadiah bagi bloggers yang ada menganjurkan giveway. 

Kalau ikutkan, saya sendiri nak menganjurkan Giveaway Ke-2 pada akhir tahun ini, sama seperti tahun lepas, tapi setelah difikir berkali-kali, saya berdepan dengan kekangan masa untuk penganjuran giveaway pada akhir tahun ini kerana terikat dengan beberapa komitmen yang lain.

Tahu-tahu sahajalah, apabila jadi penganjur, kita perlu uruskan penaja dan juga peserta dan semua itu perlukan komitmen masa, tenaga dan akal fikiran walaupun hanya dilakukan secara online, betul tak?

Jadi supaya tidak buat giveaway ala-ala melepaskan batuk di tangga sahaja, saya decide untuk jadi penaja giveaway sahaja. So sesiapa yang ada menganjurkan giveaway dan mencari penaja, bolehlah hubungi saya di whatsapp 018-766 9798 kerana saya ada beberapa barangan yang boleh dijadikan sebagai hadiah giveaway, best kan? Hehehehe...

So kalau anda baca entry ini, bolehlah war-warkan kepada rakan-rakan atau sesiapa yang sedang mencari penaja giveaway, untuk menghubungi saya. 

Sebelum itu, saya juga akan meneliti apakah syarat-syarat giveaway tersebut, kalau simple macam perlu follow blog penaja, memang OK sangatlah tu, saya suka. :)

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

inshaallah

aRz MoHa said...

semoga bertemu para penganjur GA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *