I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, October 30, 2015

Mood Kindergarten


Sejak Open Day tadika Haziq semalam, mood saya hanya nak bercerita topik tentang Kindergarten sahaja. Banyak betul info baru yang saya rasa mesti kene cerita jugak kat blog ni. 

Kalau tak cerita nanti saya sendiri lupa. 
Kalau tak cerita nanti tak dapat refer semula time Aimi pula nak masuk tadika nanti.
Kalau tak cerita nanti tak dapat bantu rakan-rakan parents yang perlukan info tentang tadika untuk anak-anak.
Betul tak?

So lepas ni, entry marathon kindergarten lah nampaknya plus entry-entry yang saya telah scheduledkan lebih awal. Bertabahlah korang membacanya ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *