I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, August 22, 2015

Calling for Siti Nazariah!!!

Calling for Siti Nazariah!!!

Saje je bikin gempak kan. Ceritanya gini, Siti Nazariah ada tinggalkan komen kat entry ni, tapi saya tak boleh reply komen kepada Siti Nazariah sebab takde url blog.

So saya reply kat sini ya. Harap Siti Nazariah baca entry ni. :)


Siti Nazariah said...
salam sis. sy cuba buat paymnt guna debit card. tapi tak berjaya pon. tak keluar yang pay now/pay later. nape ye sis?


Jawapan saya :

Saya tak pasti pula kenapa tak keluar yang pay now / pay later. Mungkin sis belum activate debit card ke? Nak activate debit card kene call service center dulu then barulah boleh guna debit card tu. Ataupun kalau sis memang dah activate, maybe ada problem dengan website agoda.

Saya pun baru sekali sahaja guna debit card di agoda dan sekali tu memang takde masalah. 

1 comment:

PeRdU cINta said...

Hehehe...ingat kenapalah tadi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *