I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, May 20, 2015

Happy Mother's Day 2015

Saya nak sharing beberapa keping gambar yang telah diphoto gridkan oleh suami saya. Sejak saya tunjukkan kat dia camne nak guna apps Photo Grid, abis semua gambar keluarga kami di photogridkannya. Hehehehehe...

Tahun ini, saya diraikan di Restoran Sedap Corner AEON Permas Jaya sempena hari ibu. Alkisahnya, saya tak harap apa-apa pun dari suami, faham-fahamlah kan, duit ni takleh dibelanjakan sewenang-wenangnya kan. 

Tup-tup malam tu suami cakap dia nak belanja saya makan di Restoran SDS Pasir Gudang. 

Saya? Excited la of courseeee!! Tapi tetap kontrol ayu lah kan. Hehehehe... So pada 10 Mei 2015 yang lepas, berangkatlah kami sekeluarga ke Restoran SDS. Bila sampai je kat sana,

"Akak nak makan kat sini ya? Maaf kami tak open restoran hari ini. Kita buka cake house je sempena Mother's Day".

Pulak dah. Terus takde idea nak makan kat mana sebab memang plannya ke situ aje.

Fikir punya fikir, last-last kami pergi ke Restoran Sedap Corner. Yang buat saya saya betul-betul tak sangka adalah, diorang bagi sepotong kuih untuk setiap ibu yang datang makan kat situ. Alahai bestnya!!!!

Terima kasih suamiku sayang sebab belanja makan kat sini. Saya happy sangat-sangat!! ^_^

Hasil Photo Grid suamiku. Rajin benar dia :)

3 comments:

Normi Nieza said...

sgt setuju dgn entry d atas..:)

Nurzakiah Hanum said...

happy moment

Diana Rashid said...

saya pun suka photo grid.sebab suka selfie..lepas tu gambar jadi banyak..nak buang sayang nak simpan nanti semak pulak..jadi photogrid kan dia..heheheh

selamat hari ibu ye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *