I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, April 2, 2015

I'm Back!

2.07 pm

Hujan lebat di sini. Sejuk. 

Alhamdulillah Allah panjangkan umur saya untuk kembali menulis di blog kesayangan saya ini. Bila tengok-tengok balik, entry terakhir saya adalah pada 12 Mac 2015 yang lalu dan itulah juga entry ketiga dan yang terakhir di bulan Mac 2015.

Seperti yang pernah saya nyatakan di entry ini, "tidak lama lagi saya akan kembali aktif berblogging". Percaya atau tidak, bulan April ini menandakan kembalinya saya semula ke dalam dunia penulisan blogging. Sebelum ini, saya agak sibuk dan terikat dengan pelbagai urusan, namun sekarang saya lebih bebas untuk menulis.

Looking back, banyaknya kenangan pahit manis kehidupan yang tidak sempat saya catatkan di blog ini. Kadang-kadang timbul rasa terkilan. Nak ubatkan hati sendiri, saya catat isi kandungannya di buku catatan supaya saya tidak terlupa. In Shaa Allah, bermula hari ini dan hari-hari seterusnya, saya akan kembali konsisten menulis di blog ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *