I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, March 9, 2015

Senarai CPUV Yang Telah Diterima Sepanjang Tahun 2014 Sehingga Februari 2015

Lamanya saya tak update pasal cpuv ni. Dah tertinggal keretapi dah rasanya. Takpe, takpe, sekarang ni masa untuk catch up semula. No more delay after this, korang ingat kan entry saya sebelum ni, iaitu dalam masa kurang sebulan dari sekarang, saya akan kembali aktif berblogging, in shaa Allah.

Nak update senarai cpuv yang telah saya terima sepanjang tahun 2014, bermula daripada bulan Mac 2014 (sebelum March saya sudah menerima sebanyak 26 cpuv. TQ Nuffnang!!!) :


March 2014
27) Herbal Essence
28) Digi - Project Red
29) Ford Fiesta Phase 2

April 2014
30) Uniten Awareness
31) Whisper Mesh & Cotton

May 2014
32) Vanish's Tip Exchange
33) Sanofi Lactacyd

June 2014
34) Petronas Primex 95
35) Huawei Ascend P7
36) U Mobile Prepaid Free Meal
37) Bulgogi Brothers Korean Burgers
38) Invest Smart Campaign

July 2014
39) Old Town True White Coffee
40) U Mobile Prepaid Free Meal

August 2014
41) B.liv Brand Visibility
42) Mayfair Bodyline
43) Air Asia Go - Korea Sale
44) Macau Tourism

September 2014
19) Xperia Z2
20) Sanofi Lactacyd Phase 2
21) RMK Autumn / Winter 2014
22) RWG - Ice Adventure
23) Proton PCC
24) Senheng Online Store
25) Sime Darby LPGA 2014

October 2014
45) RHB Now - Let's Transaction
46) Sunsilk Silhoutte
47) Proton PCC
48) Kasi App Campaign
49) SME Micro Finance
50) Sime Darby LPGA 2014 (PC)
51) Zurich Insurance Contest
52) Musee Platinum Tokyo
53) MGIA Parent Campaign
54) Win A 3 Days 2 Nights Trip
55) Transitions Optical
56) Jimat-Jimat McDonald's
57) Lan Berambeh 2014

November 2014
58) Mah Sing Avenue Street
59) Dutch Lady Friso Baby
60) Sony Xperia Z3 Launch
61) INTI 2015 Cycle 1 Degree
62) Clinique Sonic System
63) Mah Sing Avenue Street
64) Mi Sedaap Cup Noodles
65) Altel Digital Campaign
66) Old Town White Coffee

December 2014
67) Lactacyd : Malay Millenium
68) Marigold UH
69) Rakuten September
70) Marigold UHT Milk (PC)
71) Education NZ
72) Maybank #ILove
73) Musee Platinum Tokyo
74) Worldfoods Campaign
75) Maggi Royale

January 2015
76) RHB Travel Around The World
77) Hotlink OhhSome Fest
78) Nestle KitKat Launch
79) Digi Year End Sale
80) Lactacyd 150ml Promo
81) Maggi Kari

February 2015
82) Physiogel
83) Nike Running Tights
84) Samsung Galaxy A Launch
85) Mi Sedaap Krispi Digital
86) Ambank TRUE LAB
87) South Australia Tourism
88) PDB CNY Coffee Break


Alhamdulillah, setakat ini sudah menerima 88 cpuv, ada yang nilainya sen-sen sahaja, tapi ada juga yang nilainya ringgit-ringgit. Sudah melepasi jumlah minimum untuk cash out tapi belum rasa nak cash out lagi sebab nak tunggu dulu, nak kumpul dulu.

Seronoknnya berblogging, sambil menulis sambil mengumpul ringgit. Lagi rajin menulis, lagi banyak ringgit yang boleh dikumpul. Pucuk pangkalnya adalah hati sendiri, sama ada nak atau tak nak sahaja.

Terima kasih Nuffnang di atas kepercayaan, terima kasih kerana memilih blog saya. Lepas ni bagi banyak-banyak lagi cpuv dan sponsored post ye. Saya pasti terima dengan suka hati!!! :)

3 comments:

Diana Rashid said...

2015 belum tengah tahun pun dah berderet2 CPUv tu...buat duit sungguh..:)

Rai OurKizuna said...

weii.. banyaknya cpuv.. best gila..

Hamelia Hamid said...

tahniah sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *