I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, February 18, 2015

Planner 2015

Dah masuk mid February 2015, baru sempat nak upload gambar planner baru.


Kaler biru ke purple ni? :)


Macam biasa, beli kat Harris AEON Tebrau City. Nasib baiklah masih ada stok, cuma pilihan warna dan design untuk tahun ni macam tak berapa cun seperti tahun-tahun lepas. Suami suruh beli diary aje, tapi saya nak beli planner macam ni juga. Ia lebih praktikal.


Oh ya, harga planner dah naik sikit ye. Sebelum ni harganya RM10.90, tahun ini harganya dah naik ke RM11.50. Banyak juga tu kan.


Tapi kalau dah namanya keperluan, mesti juga dibeli. 

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ye la kalau keperluan memang kena la

Mrs Yatie said...

Nice colour :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *