I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, February 7, 2015

Nuffnang & Blogging Online Coaching

Alhamdulillah. Dalam masa kurang sejam, selesai sesi bersama customer yang mendaftar servis pengiklanan Nuffnang dengan saya. 


Bonus untuk beliau, saya bagi PERCUMA blog review. ^_^


Sejam pula, bukan bermakna terus habis. Online coaching sentiasa berterusan selagi beliau memerlukan apa-apa support daripada saya. Kami berurusan melalui pm di Facebook. Mudah kan?


Pada saya, kalau sekadar blogging tanpa menjana apa-apa pendapatan, terasa sedikit rugi. Apa taknya kita menggunakan masa, tenaga, elektrik dan  internet untuk blogging. Alangkah bagusnya jika kita dapat menjana sedikit pendapatan di peringkat permulaan blogging, dan itu semua boleh kita mulakan dengan pengiklanan Nuffnang.


Ada yang berminat untuk mendapatkan servis pengiklanan Nuffnang daripada saya? Pastinya affordable, klik SINI untuk maklumat lanjut. 

3 comments:

Mrs Yatie said...

betul tu sis uni :)
lagi pun, bolehlah kita mengasa sedikit ilmu nuffnang lagi kan :) hehe.

Asha Lya said...

Lya pun msh setia dgn nuffnsng ni

Hamelia Hamid said...

setuju tu sis.. saya newbie..sebelum ni berblog memang untuk suka2 je huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *