I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, February 14, 2015

Blogku Sayang! Aku Rindu Kamu!

Serius! Saya rindu nak menulis di blog saya. Rindu sangat-sangat. Rasa macam bila tak menulis ni, lagi banyak pulak idea yang muncul di fikiran ni. Tapi saya sibuk sangat sekarang ni, dengan kerja hakiki dan kehidupan peribadi. Ini pun saya curi-curi masa untuk update blog kat rumah. Kejap lagi nak keluar pula.


Saya lihat, followers blog dah bertambah. Alhamdulillah. Terima kasih kepada yang sudi follow blog saya yang kejap ade entry baru, kejap takde entry baru ni. Lagi bagus kalau korang tinggalkan jejak di ruangan komen, senang saya nak blogwalking kan. :)


Ok, cukuplah 2 perenggan dulu. Oh My Blog! I Miss You!!!!

1 comment:

Diana Rashid said...

saya pulak update rajin,nak bw tu je tak sempat..kalau takat update tu sambil dalam kereta pun saya boleh lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *