I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, January 31, 2015

Senarai PEMENANG Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.Com

~INI ADALAH PINNED ENTRY SEHINGGA 31 JANUARI 2015. SILA SCROLL KE BAWAH ATAU KLIK OLDER POST UNTUK ENTRY TERKINI~

Assalamualaikum dan Selamat Pagi!!!


Kini tibalah hari yang dinanti-nantikan. Siapakah dia 35 orang blogger bertuah yang akan memenangi 35 jenis hadiah dalam Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.Com? Pemenang dipilih dengan menggunakan Random.org


PERINGATAN UNTUK PEMENANG DAN PENAJA : 


1) KEPADA PEMENANG - SILA BERHUBUNG TERUS DENGAN PENAJA UNTUK MENUNTUT HADIAH. HADIAH DIURUSKAN SEPENUHNYA OLEH PENAJA, DAN BUKANNYA OLEH PENGANJUR. HARAP MAKLUM.


2) KEPADA PEMENANG - SILA UPDATE KEPADA SAYA APABILA ANDA SUDAH TERIMA HADIAH. CARA UNTUK UPDATE - EMEL KEPADA SAYA DI z.munirah@gmail.com ATAU TINGGALKAN KOMEN DI BAWAH ENTRY INI, BAGITAU SAYA PEMENANG HADIAH (NAMA HADIAH) DAN SUDAH TERIMA HADIAH DARIPADA PENAJA.

TUJUAN : SENANG SAYA NAK KEEP TRACK PEMENANG YANG SUDAH / BELUM TERIMA HADIAH DAN PENAJA YANG SUDAH / BELUM POS HADIAH. 


3) SILA KLIK DI SINI UNTUK MELIHAT GAMBAR HADIAH. SILA KLIK DI SINI UNTUK MELIHAT SENARAI PESERTA.


4) KEPADA PENAJA - SILA SEMAK SENARAI PEMENANG UNTUK HADIAH YANG ANDA TAJA. SILA BUAT PENGESAHAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM TRANSFER DUIT / POS HADIAH KEPADA PEMENANG. 


5) KEPADA PENAJA - DIHARAP DAPAT SELESAIKAN SEMUA URUSAN HADIAH KEPADA PEMENANG SEBELUM 31 JANUARI 2015. JIKA ADA SEBARANG KELEWATAN, TOLONG INFORM SAYA SECEPAT MUNGKIN.


5) SAYA SEBAGAI PENGANJUR BERHARAP SANGAT GA INI BERAKHIR DENGAN BAIK TANPA ADA SEBARANG SALAH FAHAM DI ANTARA PENGANJUR, PENAJA, PEMENANG DAN PESERTA. OLEH YANG DEMIKIAN, KERJASAMA SEMUA PIHAK AMATLAH DIHARAPKAN.



OK OK, punyelah banyak reminder daripada penganjur. Hahaha..


Mari kita tengok siapa yang MENANG!!!


Hadiah : Wang tunai RM50 x 1 pemenang
Penaja : Adik Penganjur
(sebagai tanda support untuk GA kakaknya)

PEMENANG : No. 81 - http://iamaproudmama.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 16/01/2015)
(sila e-melkan nama, nombor telefon dan number akaun CIMB/Maybank kepada penganjur di z.munirah@gmail.com)


Hadiah : Wang tunai RM20 x 1 pemenang
Penaja : Papaglamz

PEMENANG : No. 10 - http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html


Hadiah : SuperRich Puteri Vanilla x 1 pemenang
Penaja : Zieha Zie

PEMENANG : No. 11 - http://maiatiqah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html


Hadiah : SlymRich BlueBerry Diet Fiber x 1 pemenang
Penaja : Zieha Zie

PEMENANG : No. 32 -  http://umikasum.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 08/02/2015)

Hadiah : Owl x 1 pemenang
Penaja : Keraih Lengan Kuazue

PEMENANG : No. 83 - http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 22/01/2015)


Hadiah : Elegant Tumbler Fuschia Kiss Tupperware 250 ml x 2 pemenang
Penaja : Wan Rokiah

PEMENANG (1) : No. 87 - http://www.blogparihh.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

PEMENANG (2) : No. 40 - http://rasulidolaku.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html


Hadiah : Scar Solution Body Bar (1 set) x 10 pemenang
Penaja : Wann Mistine

PEMENANG (1) : No. 91 - http://hikayatleyha.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 16/01/2015)

PEMENANG (2) : No. 44 - http://luviza-98.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

PEMENANG (3) : No. 50 - http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

PEMENANG (4) : No. 5 - http://teratakcassia.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 23/01/2015)

PEMENANG (5) : No. 23 - http://asmafiqah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

PEMENANG (6) : No. 3 - http://adna2029.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 15/01/2015)

PEMENANG (7) : No. 60 - http://huhahuhajerr.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 31/01/2015)

PEMENANG (8) : No. 55 - http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

PEMENANG (9) : No. 39 - http://norshamimi.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 16/01/2015)

PEMENANG (10) : No. 69 - http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html


Hadiah : Lulur Mandi Sumber Ayu Whitening Bunga x 1 pemenang
Penaja : Eyza

PEMENANG : No. 53 - http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html


Hadiah : 1 set of Balinese Body Scrub, Body Lotion & Starter Bubbly Foot Soak  x 2 pemenang
Penaja : Diyan Wijayanti

PEMENANG : No. 82 - http://fatimahabdulrahiman.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 16/01/2015)

PEMENANG : No. 37 - http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 18/01/2015)


Hadiah : Tambah nilai kredit RM10 x 2 pemenang
Penaja : Azzah Yusof

PEMENANG (1) : No. 65 - http://faz-blinkerz.blogspot.com/2014/12/done-giveaway-2014-bersama.html

PEMENANG (2) : No. 63 - http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html


Hadiah : Wang tunai RM10 x 2 pemenang
Penaja : Azzah Yusof

PEMENANG (1) : No. 89 - http://ijahoney.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 21/01/2015)

PEMENANG (2) : No. 24 - http://hajarashikin.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 31/01/2015)


Hadiah : 1 pek Reevo Chocolate Malt (15 sachet) x 2 pemenang
Penaja : Azzah Yusof

PEMENANG (1) : No. 46 - http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 26/01/2015)

PEMENANG (2) : No. 27 - http://lovehim30.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html



Hadiah : 1 pek Nasi Arab al-Bayt (Maqluba) x 1 pemenang
Penaja : Azzah Yusof

PEMENANG : No. 58 - http://ourkizuna.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html


Hadiah : 1 pek Nasi Arab al-Bayt (Mandy) x 1 pemenang
Penaja : Azzah Yusof

PEMENANG : No. 45 - http://www.cekgunorazimah.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 31/01/2015)


Hadiah : Charmantshawl (green petronas) x 1 pemenang
Penaja : Aienzunnur

PEMENANG : No. 86 - http://cowament.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 28/01/2015)


Hadiah : Charmantshawl (yellow mustard) x 1 pemenang
Penaja : Aienzunnur

PEMENANG : No. 57 - http://natrahmaslion.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html


Hadiah : 1 set Sabun Dobi x 1 pemenang
Penaja : Fatimah Abdul Rahiman

PEMENANG : No. 21 - http://hanaexotics.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

(Sila hubungi penaja segera kerana penaja akan berada di luar Malaysia bermula 16 Januari 2015)


Hadiah : 4 pcs senduk (A, B, C, D) x 4 pemenang
Penaja : Azatie Sayang
(1 pemenang dapat 1 senduk)

PEMENANG (A) : No. 26 - http://farraanuar.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

PEMENANG (B) : No. 22 - http://misspenaunggu.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

PEMENANG (C) : No. 84 - http://puyibl.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
(sudah terima hadiah pada 31/01/2015)

PEMENANG (D) : No. 4 - http://music-syasya95.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html



Alhamdulillah, selesai sudah GA di blog ini. Diharap semua gembira dan berpuas hati. 


Kepada Peserta : terima kasih kerana menyertai. Jangan sedih kalau tak menang. In shaa Allah ada GA lain kali, boleh join lagi.

Kepada Pemenang : tahniah! Semoga bergembira dengan hadiah yang dimenangi.

Kepada Penaja : Terima kasih di atas kerjasama yang telah terjalin ini. Semoga kita akan dapat bekerjasama lagi di masa hadapan In Shaa Allah.

Kepada penganjur a.k.a. owner blog mystorymory.com : Nak rehattt!! :)

Tuesday, January 27, 2015

Bersiaran di Awal Pagi

Alhamdulillah. Hari ini Allah kejutkan saya bangun lebih awal daripada hari semalam, iaitu pukul 4.00 am. Bila dah terjaga tu, terus tengok anak-anak dulu, sebab hari ini adalah hari kedua Haziq tidur di bilik sendiri.


Actually saya, Abah Haziq dan Aimi pun tidur di bilik Haziq. Untuk permulaan ini, kami praktis untuk sama-sama tidur di bilik Haziq. Belum boleh rasanya nak tinggalkan dia tidur seorang-seorang.


Lepas buat susu untuk Aimi, saya segera ke bilik air dan seterusnya solat Isyak dan solat Tahajud. Malam tadi saya sekeluarga tidur awal lebih kurang jam 10.30 pm, sebab nak biasakan Haziq tidur awal. Tapi awal ke 10.30 pm tu? Rasanya macam lambat jugak kan untuk Haziq yang berumur 5 tahun, tapi tulah, kalau nak tidur awal lagi daripada tu, rasa macam tak sempat.


Tahu-tahu sajalah ibu bapanya ini bekerja. Balik rumah hendak masak untuk dinner lagi, nak selesaikan itu ini lagi, maka jam 10.30 pm dikira awal jugaklah tu kan. Takpelah, ini baru permulaan. Bila dah biasa nanti, saya akan cuba praktis untuk Haziq tidur jam 10.00 pm.


Selepas Subuh nanti, saya akan kejutkan suami dan anak untuk sama-sama bersiap pergi kerja dan sekolah. Satu perkara yang saya pegang dan percaya ialah, isteri/ibu ibarat nadi dalam sesebuah rumahtangga/keluarga. Bila isteri/ibu sihat dan ceria, maka satu keluarga akan sihat dan ceria, dan begitulah jua sebaliknya.


Contoh mudah yang lain, kalau kita nak suami dan anak-anak kita bangun awal untuk pergi kerja / sekolah, kita sendiri sebagai isteri/ibu kena bangun awal dahulu.


Apa-apapun, isteri/ibu harus beri keutamaan kepada diri sendiri dahulu barulah dia boleh bring out the best dalam diri suami dan anak-anaknya. Bayangkan sahajalah, kalau isteri/ibu terlewat bangun pagi, pastu nak siapkan itu ini, nak siapkan diri sendiri lagi, aduh, rasanya pagi-pagi tu sebelum keluar rumah pun dah kelam kabut dan haru biru.


Bukanlah nak cakap saya ini perfect sangat, kerana saya juga belajar daripada kesilapan. Saya juga pernah terbangun lewat. Saya juga pernah melalui betapa stressnya pagi-pagi nak siapkan macam-macam.


Tapi, rasanya bila dah masuk usia 3 series ini, rasanya saya lebih bijak baik dalam menguruskan masa. Apatah lagi bila dah punya 2 orang anak, terasa sangat bahawa MASA ITU EMAS. Tak boleh dah suka-suka nak bertangguh kerja macam dahulu lagi. Kena bijak merancang daripada mula. Bak kata pepatah Inggeris "Failing To Plan Is Planning For Fail".


Ops, cepatnya masa berlalu. Beberapa minit lagi akan masuk waktu Subuh. Saya berhenti di sini dulu ya. Tunggu next entry daripada saya!

Monday, January 26, 2015

Cermin Keretaku PECAH!!!

Di hari yang berbahagia ini, saya diuji dengan kisah cermin kereta yang PECAH! Pecah dek kerana terkena batu dari lori besar. Actually cermin kereta saya tu memang dah retak sikit, so bila terkena batu, habislah.


Maka pagi ini agak kelam-kabut menguruskan anak ke sekolah dan ke babysitter bersama suami.

Monday, January 19, 2015

Tahun Baru, Header Blog Tak Baru

Hari tu saya terfikir nak tukar header yang baru. Tapi bila difikir-fikir semula, tiada sebab untuk tukar header. Sebelum ni saya tukar header kerana pertambahan ahli keluarga (Aimi).


Jadi kalau nak tukar lagi header sekarang ni, atas sebab apa? Err... pastinya ahli keluarga belum bertambah lagi, buat masa ini.


Korang macamana? Ada tukar header ke sempena tahun 2015?

Thursday, January 15, 2015

Kalah Dengan Sayur Pucuk Manis Masak Lemak?

Tengahari tadi saya lunch di kantin. Lauk yang saya ambil hari ini ialah nasi putih, ikan kembung masak kicap, pucuk manis masak lemak, tempe goreng bersama sirap ais. Tak pasti sama ada masa tu saya betul-betul lapar atau kerana makanannya sedap, saya makan sehingga 2x tambah sayur pucuk manis tu!


Bila balik ke ofis, dalam 10 minit selepas tu, perut saya rasa pedih semacam. Mulut rasa macam pijar-pijar gitu. Dah baru terasa yang sayur pucuk manis tu ade diletak black pepper juga! Saya dah risau, sebabnya saya ni ada gastrik, so bab-bab makanan yang pedas ni memang saya alert sangat cuma yang bab sayur pucuk manis tadi boleh tak terperasan pulak.


Saya cuba rilekkan diri. Saya minum air masak banyak-banyak dengan harapan pedih perut akan hilang. Punyelah berdoa dalam hati moga-moga ini bukan gastrik (walaupun naluri sudah dapat merasakan pedihnya).


Saya sambung buat kerja macam biasa, tapi cukup sejam selepas itu, saya dah tak boleh bertahan lagi. Perut makin pedih, saya terus makan ubat angin 2 biji yang dah memang sentiasa standby dalam beg saya. Ubat gastrik boleh terlupa pulak nak standby. Huhuhu...


Dalam 5 minit selepas tu, saya dah mula rasa berpeluh dan rasa dingin semacam. Saya naikkan temperature aircond, tapi hakikatnya peluh dingin masih terasa. Perut makin pedih, saya jadi tak keruan sehingga sampai duduk bercangkung bawah meja ni sebab menahan sakit.


Tiba-tiba tekak pula terasa loya. Ah sudah, ini tanda saya kene memuntahkan semua isi perut yang bergelodak ni. Apa lagi, saya terus capai safety helmet dan safety shoes dan terus berkejar berlari ke toilet (kat ofis ni takde toilet. Toilet disediakan kat bangunan lain).


Sampai ke toilet, saya terus hamburkan kesemuanya. Nampak jelas, sayur pucuk manis yang paling banyak. Berair jugak air mata masa tu, sebab saya paling tak suka muntah-muntah ni, rasa sungguh terseksa.


Tapi lepas dah muntah tu, tekak rasa lega dan dah tak rasa peluh dingin macam tadi tu. Tapi perut masih rasa pedih dan menyucuk di ulu hati. Aduhai...


Yang buat saya konfius - adakah saya ni jenis orang yang "kalah" dengan sayur pucuk manis? Ini kali pertama saya makan.

Tuesday, January 13, 2015

Esok Adalah Harinya!

Pagi esok 14 January 2015 jam 8.00 am, saya akan publish senarai pemenang untuk GA saya.


Diharap semua peserta alert ya.

Senarai Peserta Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.Com

~INI ADALAH PINNED ENTRY SEHINGGA 13 JANUARI 2015~


Di bawah ini adalah senarai peserta Giveaway 2014 Bersama MyStoryMory.Com


Kepada sesiapa yang blognya tidak tersenarai di sini, mungkin atas beberapa faktor, antaranya tidak follow blog penganjur / penaja dan/atau tidak like fanpage penganjur.


Ada yang tidak follow syarat GA, tapi kemudian hubungi saya semula dengan menyatakan telah follow semua syarat GA, telah saya update namanya dalam senarai peserta di bawah.


Atau mungkin juga ada penyertaan yang tidak masuk ke peti comment saya.


Apapun, tahniah kepada semua peserta yang url entry blognya telah tersenarai seperti di bawah. 


SENARAI PESERTA :

  1. http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  2. http://www.ibuhana.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  3. http://adna2029.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  4. http://music-syasya95.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  5. http://teratakcassia.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  6. http://www.jiakreatifelt.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  7. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  8. http://jnjikita.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  9. http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  10. http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  11. http://maiatiqah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  12. http://kylifa.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  13. http://unrealsouls.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  14. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  15. http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  16. http://mamakembar3.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  17. http://fatinlovecontest.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  18. http://norlizabahrom.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  19. http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  20. http://jombercontest.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  21. http://hanaexotics.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  22. http://misspenaunggu.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  23. http://asmafiqah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  24. http://hajarashikin.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  25. http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  26. http://farraanuar.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  27. http://lovehim30.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  28. http://uyoii.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  29. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  30. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  31. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  32. http://umikasum.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  33. http://lifesofkajiwara.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  34. http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  35. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  36. http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  37. http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  38. http://belongtomee.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  39. http://norshamimi.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  40. http://rasulidolaku.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  41. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  42. http://sallyadan.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  43. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  44. http://luviza-98.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  45. http://www.cekgunorazimah.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  46. http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  47. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  48. http://liazakiahcerdik.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  49. http://cammylia.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  50. http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  51. http://www.mariafirdz.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  52. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  53. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  54. http://aliatulaiman.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  55. http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  56. http://www.sihatitunikmat.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  57. http://natrahmaslion.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  58. http://ourkizuna.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  59. http://lissadblog.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  60. http://huhahuhajerr.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  61. http://mrsyatie.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  62. http://blogashalya.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html?m=1
  63. http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  64. http://azlanbahar.com/contest/giveaway-2014-bersama-mystorymory-com/
  65. http://faz-blinkerz.blogspot.com/2014/12/done-giveaway-2014-bersama.html
  66. http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  67. http://www.syuhadasalleh.my/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  68. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  69. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  70. http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  71. http://lovingnur.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  72. http://ifyouknowwhatimean21.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  73. http://www.dianarashid.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  74. http://theieraziera.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  75. http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  76. http://eyzamiel.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  77. http://lyanasstudio.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  78. http://narumihuda.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  79. http://heartdeen.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  80. http://cahayanurlight.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  81. http://iamaproudmama.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  82. http://fatimahabdulrahiman.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  83. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  84. http://puyibl.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  85. http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom_7.html
  86. http://cowament.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  87. http://www.blogparihh.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  88. http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  89. http://ijahoney.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  90. http://cikjelita899.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html
  91. http://hikayatleyha.blogspot.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

Ada lebih kurang beberapa hari sahaja lagi keputusan GA akan diumumkan. Dalam masa beberapa hari ini, jom kita blogwalking ke semua blog peserta. Jalinkan ukhwah rapatkan silaturahim in shaa Allah sesama blogger kan.


p/s : Daripada 91 orang peserta ni kan, agak-agaknya siapalah 35 orang yang bertuah tu ye? Sama-sama kita nantikan.  :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *