I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, December 17, 2014

Scheduled Entry Untuk Penaja

Malam ini adalah malam marathon untuk update entry review penaja. Seronok juga bila ada kerjasama macam ini, terima kasih berbanyak-banyak untuk semua penaja yang sudi menaja hadiah untuk Giveaway saya.


Pastinya juga terima kasih beribu-ribu lemon untuk semua peserta yang telah menyertai dan akan menyertai giveaway saya ini (tarikh tamat 8 Januari 2015). Sangat seronok membaca entry para peserta tentang GA saya tu. Syarat saya, letak banner dan link semula ke entry GA.


Tapi ada peserta yang come out dengan inisiatif masing-masing. Be different. Itu yang saya suka. Ada yang buat entry cerita masing-masing yang dikaitkan dengan GA saya, ada yang copy paste senarai hadiah, ada yang beritahu dia dah follow semua blog dan like semua fanpage. Semua saya suka, entry pendek ke, panjang ke, atau walau sekadar banner sahaja, pun saya suka.


Pendek kata, asalkan korang join GA saya, memang saya sukaaaaaa!!! Hahahaha...sori terover la pulak.


Nantikan pagi esok ye untuk entry best punya, rasanya belum pernah orang taja hadiah seperti ini. Nak tau hadiah apa?


Esok 18 Disember 2014 jam 8.00 am, terus buka blog saya ya! :)

1 comment:

zarulfarhana said...

lambat lagi kan tutp..boleh join ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *