I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, December 3, 2014

NOOR AFIZAH, Di Manakah Kamu?

Ops, dah macam program Jejak Kasih pulak pagi-pagi buta ni. Saya sekarang tengah nak approve semua komen + blogwalking, tapi ada seseorang ni namanya NOOR AFIZAH, ada tinggalkan komen tapi takde link blognya, so macamana saya nak reply kepada pertanyaannya?


Apapun, kalau-kalaulah NOOR AFIZAH membaca entry ini, silalah hubungi saya semula ye. Saya tak dapat jawab soalan yang ditanya kerana tiada link blog anda.


Terima kasseyyy...

1 comment:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
hari ini anum baru masuk keja setelah 2 hari bercuti
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *