I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, December 20, 2014

Follow Syarat Untuk Menyertai GA

Hai semua! Setakat ini sudah banyak penyertaan yang saya terima untuk menyertai GA. Alhamdulillah, saya suka dengan sokongan rakan-rakan blogger semua.


Cuma satu je saya nak minta tolong, please please please follow SEMUA syarat yang telah dinyatakan untuk menyertai GA. Baru kejap tadi ni saya terima penyertaan daripada seorang blogger tapi bila cek kat dashboard, dia takde follow blog saya sebagai penganjur, takde follow juga blog-blog penaja.


So, macamana pula boleh sertai GA kalau tak follow syarat-syarat yang telah dinyatakan?


Saya harap, sebagai blogger dan peserta, kita bersikap lebih telus. Kalau rasa tak boleh nak follow blog penganjur dan penaja, dan tak boleh like fanpage penaja, diharap dapat beri ruang dan peluang kepada blogger lain untuk menyertai GA ini.


Janganla submit url entry penyertaan kalau syarat-syarat GA pun tak dipenuhi. Saya mungkin tak boleh nak check semua, tapi bukankah Allah di atas sana Yang Maha Melihat dan Maha Mengetahui?


Jujurlah dengan diri sendiri ya rakan-rakan blogger. :)


p/s : Saya sudah approve semua comment penyertaaan yang awaiting moderation (setakat jam 3.00 am @ 20/12/14).

p/s : Sesiapa yang sudah up entry di blog masing-masing tapi belum follow blog penganjur dan penaja serta like fanpage penaja, harap dapat berbuat yang sepatutnya dan inform saya untuk saya publish comment anda. :)


UPDATED !!!


Senarai Peserta GA

5 comments:

Mila Hilas said...

dh bt semua da

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdulilah....ramai gak yg join.Kak atie pon..blm habis lg ziarah..tegur peserta yg join giveaway ni
Pelan2 kak atie singgah..titipk mesej t/kasih join

Mar Mansor said...

saya dah follow semua..harap takde yang terlepas pandang

Rai OurKizuna said...

dah buat dah..cuma ada satu yg aku tak yakin dah follow blog dia.. wanrokiah.. sbb blog dia takde letak gadget follow blog tu.. aku tak boleh nak follow blog melalui dashboard.sbb dah limit.. so mintak tolong dia tambah gadget utk memudahkan orang mcm aku follow. aku just follow google plus dia tadi..

Yana Yani said...

saya setuju bab ni
sebab tu saya agak geram apabila ada penganjur yang main annouced winner tanpa buat pemeriksaan
sedangkan ada blog yang private pun menyertai, tak paham sungguh

nak sertai GA kenalah rajin dok memenuhi syarat dak?
ni saya perasan ada GA yang saya sponsor pun tak memenuhi syarat
kita tengok nanti camne tindakan penganjur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *