I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Sunday, December 28, 2014

Balinese Body Scrub, Body Lotion & Starter Bubbly Foot Soak

Wow!! Ini juga adalah antara hadiah yang super duper menarik yang ditaja oleh Cik Puan Diyan Wijayanti untuk GA di blog ini.


Mana taknya, beliau berbesar hati untuk menaja 2 set Balinese Body Scrub, Body Lotion & Starter Bubbly Foot Soak untuk 2 orang pemenang bertuah. Sesiapa yang bertuah tu nanti boleh lah belai diri puas-puas ye dengan produk keluaran Bali Ratih ini!


Tersedia dalam beberapa jenis aroma, boleh lihat gambar-gambar di bawah :


Apple


Chamomile

Lavender


Orange


Strawberry


White Rose


Namun suka untuk saya ingatkan di sini ya, bahawa aroma untuk 2 orang pemenang bertuah itu nanti akan ditentukan oleh penaja ye. Jadi korang tak bolehlah pilih-pilih nak aroma itu lah, nak aroma ini lah. Ingat ye. Yang penting dapat hadiah pun dah cukup best kan?


Selain daripada itu, Bali Ratih Malaysia Official Distributor ini juga membuka peluang kepada sesiapa yang ingin menjadi ejen / dropship / reseller bagi produk-produk Bali Ratih. Jika nak tahu maklumat lanjut boleh pm  di fanpage mereka seperti di link di atas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *