I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, December 30, 2014

4pcs Senduk Untuk 4 Orang Pemenang

Hadiah untuk GA kali ini ditaja pula oleh Azatie Sayang. Menariknya hadiah ni, ada 4 pcs senduk pelbagai jenis untuk 4 orang pemenang bertuah.


Jangan salah faham ya. 1 orang pemenang dapat 1 senduk sama ada senduk A, B, C atau D, DAN BUKANNYA 1 orang pemenang dapat 4 pcs senduk A, B, C, D.


Untuk 4 orang pemenang. 1 orang dapat 1 sahaja


Bagi yang biasa lihat senduk ni, pasti familiar yang ini adalah keluaran Menang Glassware bagi produk Are Ikan nya. 


Selain daripada senduk dalam gambar di atas, Are Ikan pun ada macam-macam produk yang lain seperti Pemanggang Ajaib, Periuk Ajaib, Periuk Goreng Ajaib, Pan Ajaib dan Waffle Ajaib. 


Kalau nak tahu kenapa namanya Ajaib, kena tanya sendiri kat Pn. Azatie ni. Manalah tahu, sambil-sambil bertanya tu bolehlah dapatkan diskaun untuk setiap produk yang dijual. Sambil membeli, sambil berjimat, tak gitu?


Ok, cerita banyak tiada maknanya, jom kite ke blog Azatie Sayang!

9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Nur Inani said...

menarik senduk yang A tuu :)

zarulfarhana said...

mang ajaib tu

yang baik Ishak said...

wah... bagus juga dapat ganti senduk yang dah patah nie...

Mar Mansor said...

wow best kalau menang ni

Diana Rashid said...

kalau saya menang sila bagi saya yang D ye..hehehehe...

macam yakin je bunyi nye..hahahaha

Normi Nieza said...

blh cuba ni..:)

Muhammad Shahril said...

bestnya hadiah !

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam....Good luck utk semua yer.Klu menanag nanti jgn lupa hubungi akak..senduk merah silikon akan sampai depan pintu umah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *