I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, November 26, 2014

Saya Rindu Blog-Blog Saya!

Rindu serindu-rindunya!!!


Inilah agaknya perasaan orang yang ada blog ya. Kalau sebelum ni, kita rindu pada orang tersayang, sekarang ni kene tambah pulak - rindu kepada blog-blog tersayang! Mana taknya, makin lama tak update blog, makin banyak kisah kehidupan yang bersusun untuk dicatatkan setiap satunya dalam blog kesayangan nih.


Tak cukup dengan handphone saya, siap tumpang amik gambar guna handphone suami sebab gambar-gambar tu semua akan saya upload di blog ni. Yelah, kalau cerita panjang berjela tapi tak diselitkan gambar, umpama makan nasi tanpa sambal belacan (hentam sahajalah peribahasa ciptaan diriku ini ye).


Sibuk sangat ke Uni Aqilah ni?


Ye sahabat-sahabat serta followers ku sekalian. Saya agak sibuk sekarang ini dengan projek ebook saya. Sikit sahaja lagi yang perlu disiapkan dan selepas itu, merdekalah saya in shaa Allah.


Tapi, nak kata merdeka sangat tu tidaklah, sebab untuk bulan 12 nanti saya sudah mempunyai janji yang harus ditunaikan iaitu sesi personal coaching kelas blog bersama mereka yang sudah mendaftar. Alhamdulillah, ilmu yang saya ada ini, bukan untuk saya seorang, kerana saya percaya ilmu ini Allah yang punya dan menjadi tanggungjawab saya untuk membantu orang lain pula.


Namun sesibuk manapun saya, in shaa Allah tidak akan sekali-kali lupa kepada blog ini. Saya juga nak mohon ampun maaf kepada mereka yang sudah menghubungi saya menerusi emel tapi belum menerima balasan. In Shaa Allah, saya akan balas kesemuanya sedikit masa lagi. Harap bersabar ya.


Hidup ini indah, tiada ruang dan masa untuk merasa lelah. :)

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah hari nie di sini

Rai OurKizuna said...

chaiyokkk uni..aku pun rindu..

Mar Mansor said...

sibuk sungguh ni..hehe..

Asha Lya said...

Patutla lma benar x nmpk akak d blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *