I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, September 23, 2014

Apabila Meeting Tidak Tepat Pada Masanya

Assalamualaikum. Alahai... rindunya kat blog yang satu ni.. Kalau nak tau saya treat blog saya ni macam baby tau. Sayang kat blog. Rindu kat blog. Pernah tak korang rasa macam ni?


Sebenarnya sekarang saya sedang menunggu meeting dimulakan. Dah tunggu sampai 10 minit ni. So sambil tunggu tu, sempatlah jugak update blog.


P/s : Kalau saya nak buat giveaway di mana hadiahnya adalah set TUPPERWARE, ada sapa-sapa nak join tak? :)


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nk join

Asha Lya said...

Akak buatla Giiveaway pasti ramai yg join

Anizz Annisa said...

boleh jugak nak join.. hihi... bile GA nye tu kak..hihi..

Miss Pena Unggu said...

Interested to join. HUHU.. bila tu?

Mar Mansor said...

meeting lewat start tu perkara biasa kan..
kalo uni anjurkan Ga..saya mestilah nak join..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *