I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, August 13, 2014

Update Blog Guna Samsung Galaxy Mega

Hai semua. Apa kabar? Dah lunch ke belum? Ari ni saya lunch makan nasi putih daging kunyit dan kuah sup beserta air sirap. Total semua sekali rm4. Alhamdulillah.


Suasana di tempat saya sekarang ini hujan renyai-renyai. Sejuk je rasa. Minggu ni antara minggu yang agak sibuk untuk saya sekeluarga. Dengan urusan kerja, jamuan raya, open house, nak buat jamuan birthday Haziq dan macam-macam lagi.


Di usia 31 tahun ni, terasa hidup sangat sibuk. Banyak keperluan duniawi yang harus dipenuhi hingga kadang-kadang terasa keperluan ukhrawi sedikit terpinggir. Allahurobbi. Moga Allah bantu saya untuk menguruskan kehidupan ini dengan sebaik-baiknya agar seimbang urusan dunia dan akhirat.


Sekarang saya update blog guna handphone baru iaitu Samsung Galaxy Mega pada waktu rehat tengahari. Bestnya dan sangat mudah kerja-kerja dan update blog. Cuma di entry kali ni tak sempat pulak nak try masukkan gambar. Lain kali, ya?


Bukan saja mudah untuk update blog, kerja nak blogwalking pun lebih mudah. Cuma tu lah, masa pulak yang tak berapa nak mengizinkan. Huhuhu...


Ok korang.. Saya nak bersiap-siap untuk solat Zohor ni. Catch up with you guys later! ;)

7 comments:

Asha Lya said...

Lya x mkn lgi kjp lgi la..kay cne cuaca sejuk.

asyifa mustaffa said...

Sama la...lately ni update guna tpon juga...x bole nk on pc..anak asik dok pgang kaki x ngadap pc. .

Rai Ourkizuna said...

murah gila kot lunch ko.. kalau kat sini sahih2 lebih rm5..

Nurzakiah Hanum said...

wow

Norliza Romizi said...

liza mggu lepas pakai hp husband, samsung mega update blog pasal kuih raya hahha. terkial kial...selalu guna laptop...

Akif Imtiyaz said...

Singgah sini menabung Mr Nuff

Mar Mansor said...

amboi..henpon baru ke?hihihi..rm4 tu kira murah la uni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *