I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, August 5, 2014

Top Commentator bulan Julai 2014

Saya percaya yang satu-satu blog itu takkan berseri tanpa kehadiran daripada rakan-rakan blogger yang lain. Oleh sebab itu, saya adakan Segmen Top Commentator of the Month.


Segmen ini adalah sebagai tanda saya menghargai komen-komen yang diberikan di blog saya. Tanpa komen-komen korang semua, serius saya rasa macam malap je dunia blogging saya tau.


Siapa yang bertuah kali ni? Mari kita tengok sama-samaaaaaaaaa...



Tahniah kepada Asha Lya

(sori ya. Setakat ni saya dapat bagi token penghargaan untuk seorang sahaja)

Kepada Lya, sila e-mailkan nama, alamat dan nombor telefon ke z.munirah@gmail.com


Terima kasih juga untuk Mar Mansor, Nurzakiah Hanum, Norliza Romizi, ros_reeza, Sheila Salim, syidasyakirin, Hafiza AizZawa, Farah Waheeda Wahid dan mawar berduri yang tak jemu-jemu singgah ke blog saya dan drop comments. Sayang korang semua!!!

10 comments:

Sally Samsaiman said...

Lya mmg rajin..hahahaha..tahniah semua :D

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

Siti Aisya Ibrahim said...

salam perkenalan dari germany... jemput join giveaway saya ye... http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

ros_reeza said...

eh nama kita ada :) thanx untuk entry penghargaan ni..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

tahniah kepada yang tersenarai... mselim3 macam takder aje... hehehe

mselim3

pls: mselim3 macam biskut,kejap ada , kejap hilang... hehhe

aRz MoHa said...

nama saya belum tersenarai :(

Asha Lya said...

trima kasih kak atas penghargaan..terharu lya..insyallah ada kelapangan pasti lya ke cne selalu

Asha Lya said...

lya menabung sekali utk akak

Asha Lya said...

lya dah email :)...tq kak sekali lagi

Mar Mansor said...

sama-sama kasih..tahniah pada lya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *