I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, August 22, 2014

Rombakan Bloglist!

Semalam saya buat rombakan bloglist di right side bar blog saya ni. Bukan apa, saya ni memang jenis tak boleh hadap benda yang sama je selalu. Cepat boring. Alangkan cadar dan sarung bantal pun saya basuh dan ganti baru tiap-tiap minggu, takkanlah senarai bloglist pun nak maintain sama je sampai 1 tahun? Ye tak? :)


Rombakan bloglist kali ni saya rasa best sikit (err... bukan best banyak ker??) sebab apa tau, sebabnya kali ni saya letak url blogger yang RAJIN KOMEN KAT BLOG SAYA. Wah, huruf besar gitu. Semangat sungguh!


Bloglist ni akan saya update mengikut senarai Top Commentator setiap bulan. Contohnya, untuk senarai Top Commentator bulan Julai (10 orang blogger), maka 10 url blog mereka akan saya masukkan ke dalam bloglist saya untuk edisi bulan Ogos.


Pastu untuk Top Commentator bulan Ogos (10 orang blogger), saya akan update pulak url blog mereka ke bloglist saya untuk edisi bulan September.


Kiranya setiap bulan bloglist saya ni akan berubah-ubah mengikut siapa yang rajin komen. Barulah happening sikit kan. Sapa yang rajin komen maka tiap-tiap bulanlah url blognya akan terpampang di blog saya. Best kan kan kan? (Sila cakap best ye).


Inilah sedikit sebanyak yang boleh saya lakukan untuk menghargai rakan-rakan blogger yang rajin berkunjung ke blog saya. Moga-moga ia memberi manfaat untuk kita semua ya! :)

9 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, wahh bestnya. rajin nak rombak bloglist setiap bulan. moga2 tersenarai ler sheila. hahahahaa

Asha Lya said...

Trima msh Kak..bestnya nak selalu la dtg cne hhee

Akif Imtiyaz said...

Salam Ukhuwah Fillah ..Singgah dan follow sini dari Kelab Blogger Ben Asaari

Akif Imtiyaz said...

Mencari kelainan ..tiap2 bulan tukar yang baru .. All TheBest ..

mamawana said...

Assalamualaikum

How are you sweetie? Best. Best.

Mar Mansor said...

cara kita sama uni..saya dah lama buat camni..sbb itu cara saya hormati mereka yg lawati blog saya..hihi..

Cik Sue said...

Salam kenal blogwalking kat sini dari kelabbloggerbenashaari

jemput singgah blog saya ye
sama la kita takleh hadap benda yang sama lama2 hehehehe

http://myputeri21.blogspot.com/

Norliza Romizi said...

sebelum tidur wajib singgah eheheh

wah bestnya unI!!!

Rai Ourkizuna said...

kena tambah rajim mengomen nih~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *