I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, August 7, 2014

Kedai Barang Baby di Mount Austin

Masa bulan puasa saya pergi ke kedai barang baby yang baru dibuka di area Mount Austin, Johor.


Nama kedai ni ialah Twins Baby. Seronok masuk kedai ni, banyak barang, banyak pilihan serta kemas dan teratur. Saya pergi ke sini sebab nak cari botol susu Avent dan puting botol susu untuk Haziq dan Aimi. Memang jumpa barang yang dicari, siap ada diskaun 10% lagi. Sambil-sambil tu sempat jugak beli sehelai gaun biru turquoise gelap bunga putih kecik-kecik untuk my little princess Aimi.


Kalau ada masa, bolehlah korang shopping barang baby kat sini ya.

8 comments:

Asha Lya said...

menarik mesti comel2 semua brg2 kat dlm kedai nie kan...

Asha Lya said...

lya menabung seklai utk akak

Farah Waheda Wahid said...

Ada ternampak satu kedai macam ni kat Puchong... Selamat Pagi!!! ^_^

Rai Ourkizuna said...

sungguh pun aku org johor.. aku mmg tak penah sampai taman austin.. huhu

ros_reeza said...

Ros jarang ke area situ..

Asha Lya said...

akak tak up entri baru hhee..lya menabung lagi cne

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Salam kenal..wah rambang mata la nanti nak membeli..=D

Mar Mansor said...

ooo kat mount austin ye,.jarang ke sana..tp harga murah tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *