I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, August 14, 2014

CPUV #21 Mayfair Bodyline, CPUV #22 B.liv Brand Visibility, CPUV #23 Air Asia Go - Korea Sale

Rezeki blogging, rezeki anak-anak, rezeki Allah nak bagi.


Terima kasih Nuffnang dan Mayfair Bodyline, B.liv Brand Visibility dan Air Asia Go - Korea Sale sebab sudi pilih blog saya untuk menyiarkan iklan-iklan mereka. Setakat ni saya dah lihat semua iklan disiarkan. Alhamdulillah.


p/ s : Jumlah terkumpul dalam akaun Nuffnang dah ready untuk cash out. Tapi nak kumpul lagi lah.

10 comments:

Farida Badaruddin said...

macam mana nak aktif ber blogging dan buat org iklan kat blog kita?

Nurzakiah Hanum said...

rezeki

Norhasniza Khalid said...

wah.. banyak tu kak uni.. mama tinggal seketoi je on going

Norliza Romizi said...

erm, syoknya, akaun liza x ganjak...apa masalah ek...nak blaja ngan awak!!! add fb liza norliza romizi

Farida Badaruddin said...

jom add dkt fb jugak.. Farida Badaruddin

Norliza Romizi said...

uni, hahaha aah, blog pasal kuih raya tu la yang liza apdate pakai hp. terbaik jugak lah mega.

akaun akan naik bila org selalu klik blog kita kan?

Adinda Baizura Mazlan said...

Blogwalked!

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

Rai Ourkizuna said...

wahhh..sakannn..tahniahh~~

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Rezeki ..Tahniah

Mar Mansor said...

tahniah2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *