I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, August 26, 2014

Apabila Blogger.com Kena Block

Sesudah Facebook dan Youtube diblock di ofis, kini tiba pula giliran Blogger.com diblock. Nampaknya aktiviti blogwalking saya di waktu rehat akan dilakukan sepenuhnya melalui handphone Galaxy Mega saya.


Sebagai pekerja, saya tidak mempersoalkan kenapa semua ini diblock. Dah namanya polisi syarikat, saya ikut saja. Pepun, nasib baiklah sekarang ni dah ada smartphone, jadi tidaklah rasa ketinggalan sangat.


Kat FB, saya baru tau ade open group untuk Kelab Blogger Ben Ashaari. Best juga bila join group ni. Senang dpt senarai blog utk bw dan juga kalau kita nak buat pape segmen/contest/giveaway, kita juga boleh war-warkan di group tersebut.

10 comments:

Asha Lya said...

lya pun on9 guna hf je..kekadang kalau guna pc kat office ni mcm lembab sikit

Irfa said...

FB N YOU TUBE DAH LAMA KENA BLOCK
BLOGGER JE YG LULUS SETAKAT NI

Farah Waheda Wahid said...

jemput join dan meriahkan lagi Kelab Blogger Ben Ashaari yer...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sheila pun join kelab abg ben, heheh. company dulu-dulu lagilah, no internet access. haha pasrah gila. time tu main fb kat cc je waktu rehat. hahaha skrg, ada smartphone. takda hal kannn

Naomie .Licouz said...

akk, salam perkenalan dari numi...

tak pe kalau tak leh nak bw time kerja, mlm2 petang2 pun noleh.. kan..

nt singgah bw n follow blog numi yer...
nomilicouz.blogspot.com

Rai Ourkizuna said...

hmm.. ketat jugak polisi syarikat.. maybe sebab ramai yg ngulor kot..

Husein Rider said...

Selamat memeriahkan fb group tu. welcome cik momy.

KHAIRUL AMRAN said...

Sebab tu kena pilih theme yang responsif. Ramai pembaca guna handphone melayari internet sekarang ni.

Mar Mansor said...

tula kan..blog belum diblock di opis ni..ok lagi..he

Irz Zack said...

salam perkenalan. jemput datang ke blog saya :D http://ismahasmi.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *