I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Sunday, August 31, 2014

Add in My Favourite Billers - SSPN Aimi

Kalau ikutkan, genap Aimi berusia sebulan lebih, Aimi dah ada kad SSPN. Tapi sehinggalah sekarang, sekalipun saya belum pernah masukkan duit kat SSPN Aimi sebab saya tak add in kat My Favourite Billers di CIMBClicks saya. Ya Allah, ampunkanlah hamba-Mu ini ya Allah, kesibukan harian membuatkan aku tak sempat untuk tunaikan tanggungjawabku pada anakku.


Dan hari ini, hari cuti, akhirnya Allah beri saya peluang masa untuk selesaikan tanggungjawab yang sudah tertunda sekian lama. Kerjanya mudah saja, online CIMBClicks dan add in akaun SSPN Aimi kat My Favourite Billers. Selesai sudah! Rasanya tak sampai 10 minit pun.


Leganya hati saya sekarang ni. Selepas ni, tiap-tiap bulan saya akan masukkan duit kat SSPN Aimi, sama seperti yang lakukan pada SSPN Haziq sekarang ini.


p/s : Menyimpan untuk masa depan pendidikan anak-anak.

6 comments:

Mar Mansor said...

saya terburu2 bukak akaun sspn untuk aisyah dlu..bila dipikirkan semula..tak perlu buka pon takpe..cam takde apa je

shidasyakirin said...

perancangan yang baik untuk anak2 di masa depan.

Rai Ourkizuna said...

bill penting mmg kena masukkan kat favourite supaya sentiasa ingat tiap kali buat transaksi..

Asha Lya said...

insyallah kalau lya diberikan rezki anak..nak juga buka akaun sspn ni urk masa dpn

Mimi Azirah said...

bgusnya dh bukak akaun sspn anak anak

Norhasniza Khalid said...

mama takde ambik apa2 pun.. sendiri je.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *