I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, July 12, 2014

SEGMEN : WOW DUIT RAYA!! (12-17 JULAI 2014)

Hai semua. Salam Sabtu penuh ceria.


Sempena Hari Raya Aidilfitri tahun ini, saya dengan sukacitanya ingin memberikan duit raya kepada anak-anak kecil. Hari Raya di Malaysia ni sinonim dengan pemberian duit raya pada kanak-kanak kan? Jadi saya pun tidak terkecuali ingin memberikan kegembiraan kepada anak-anak kecil ini.


Ok. Jom tengok apa syarat-syarat untuk join Segmen WOW DUIT RAYA!! ini ya?


1) Khusus untuk anak-anak yang dilahirkan pada tahun 2002, 2003 sehingga 2014.

2) Segmen ini terbuka untuk semua ibu bapa yang mempunyai ANAK KANDUNG dan/atau ANAK ANGKAT. Yang penting mereka ini berumur 12 tahun ke bawah.

3) Senaraikan nama anak-anak dan tarikh lahir mereka di ruangan komen di bawah. Kalau ada 5 orang anak atau berapa orang anak sekalipun, tulis nama kesemuanya.

4) Ibu / bapa harus mempunyai akaun Maybank / CIMB, supaya senang untuk saya transfer duit raya nanti.

5) Senarai penerima duit raya akan dipilih secara RANDOM oleh saya dan suami. So boleh jadi contohnya uols letak nama 4 orang anak, hanya seorang terpilih. Ini random yer. 

6) Segmen ini berlangsung bermula dari hari Sabtu (12 Julai 2014) sehingga Khamis (17 Julai 2014).

7) Saya akan keluarkan senarai nama anak-anak di satu entry khas pada hari Jumaat (18 Julai 2014).


DUIT RAYA YANG SAYA NAK BAGI ADALAH IKHLAS RM5 UNTUK 10 ORANG ANAK-ANAK. :)


Mudah je kan segmen kali ni. Mari join beramai-ramai! :)

16 comments:

mawar berduri said...

wah bestnya akak..moga murah rezeki yer...kita join..excited nie..1st time bergelar mama..hehe..baby baru 3 bulan..

Nama Anak:Nurhafizudin Bin Wan HAsrul Hafiz

p/s:kita xde maybank..ada cimb jer..boleh ke join..

Syuhada Salleh said...

alaahhh..x leh join la..huhu

Salz Malique said...

EDHANY ELMAN BIN EDDY ERMAN
21 March 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri! :)

Che Hasnah said...

Muhammad Azfar Bin Abdur Rasyid
4 Oktober 2012

Mar Mansor said...

as salam, saya join..
Nama anak : Aisyah Humaira Binti Muhammad Nadzri

Salam ramadhan ye

Mar Mansor said...

as salam..saya join..

Nama Anak : Aisyah Humaira Binti Muhammad Nadzri

Tarikh lahir : 2 Mei 2012

mOoN IzzaN said...

Salam.. sy join ya.. :)

Nama anak 1 : Nur Aisya Syuhadaa
Tarikh Lahir : 24 Jun 2012

Nama anak 2 : Nur Aeera Shuhayra
Tarikh Lahir : 14 September 2013

Norliza Romizi said...

salam ramadhan

nama anak saya

Siti hajar binti khairul aufa
siti khodijah binti khairul aufa

Norliza Romizi said...

siti hajar binti khairul aufa 1.9.2013
siti khodijah binti khairul aufa 18.4.2011

Rinah said...

salam sis Uni, saya join ya ;)

1) Mohamad Shariful - 30/6/2005
2) Mohamad Sharizul - 28/12/2012

Mudah-mudahan rezeki anak-anak. Amin :D

Asha Lya said...

lya tak ada anak lagi la kak..anak saudara ada blh ke ekeke

Asha Lya said...

lya menabung cne sekali

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sheila cuba nasib ya. hehe

nama anak : Muhammad Adam Husni bin Norhadi
tarikh lahir : 25 Mei 2014

ada no cimb, hehehe

singgah menabung lazada sini~~~

shidasyakirin said...

thanks sebab singgah blog dan invite saya.. nk join jugak nie..hehe

nama anak : adriana sofea roszainal
tarikh lahir : 20 Jan 2013

Nadiah said...

Salam Ramadhan & Salam perkenalan.

Nama anak:
1. Khaira Insyirah bt Khairul Asyraf (20 April 2009)
2. Khalif Ilman bin Khairul Asyraf (5 Julai 2011)
3. Khalil Ifwat bin Khairul Asyraf (15 Oktober 2012)

Semoga dimurahkan rezeki ye sis ;)

adianiez AIDA said...

aida join... last minit ni!

nurin nazihah kamarunnezam (23.2.2005)
ain syuhada kamarunnezam (17.1.2007)
muhammad izzat kamarunnezam (28.7.2012)

moga ada rezeki la anak-anak ibu :-)
amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *