I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, July 18, 2014

Pemenang Segmen WOW DUIT RAYA!!

Seperti yang dijanjikan, ada 10 orang anak-anak yang akan menerima duit raya daripada saya. Pemilihan adalah menggunakan random.org. Tahniah untuk yang terpilih. Pada yang tak terpilih, jangan berkecil hati ya. In Shaa Allah, ada rezeki, panjang umur, tahun depan saya buat lagi. :)


13) Khaira Insyirah Binti Khairul Asyraf (20 April 2009) [ Nadiah ] - done

17) Ain Syuhada Kamarunnezam (17 Januari 2007) [ adianiez AIDA ]

8) Siti Hajar Binti Khairul Aufa (1 September 2013) [ Norliza Romizi ] - done

7) Siti Khodijah Binti Khairul Aufa (18 April 2011) [ Norliza Romizi ] - done

6) Nur Aeera Shuhayra (14 September 2013) [ Moon Izzan ] - done

1) Nurhafizudin Bin Wan Asrul Hafiz [ Mawar Berduri ] - done

18) Muhammad Izzat Kamarunnezam (28 Julai 2012) [ adianiez AIDA ]

2) Edhany Elman Bin Eddy Erman (21 Mac 2013) [ Salz Malique ] - done

14) Khalif Ilman Bin Khairul Asyraf (5 Julai 2011) [ Nadiah ] - done

11) Muhammad Adam Husni Bin Norhadi (25 Mei 2014) [ Sheila Salim ] - done


Kepada ibu-ibu yang yang nama anaknya tersenarai di sini, cepat-cepat bagi saya number akaun Maybank / CIMB ya, kalau boleh sebelum hari Sabtu 19 Julai 2014 jam 11am.  


Kalau rasa susah nak hantar emel di z.munirah@gmail.com, boleh je bagi number akaun nya kat ruangan komen ni. Don't worry, saya takkan publish komen yang ada tertera number akaun.


Selamat Hari Raya untuk semua!!!


p/s : Plan  nak buat satu lagi giveaway / segmen / contest bulan 9 ni. Terbuka untuk semua. Doa-doakan ye.

7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, alhamdullilah. murah rezeki anak. semoga bertambah murah rezeki akak sekeluarga. kejap lagi sheila bagi no cimb ye. terima kasih banyak2 kak ~~~

Farah Waheda Wahid said...

tahniah diucapkan kepada para pemenang yang terpilih...

Asha Lya said...

Tahniah semua thn dan buat lgi ya kak mudahan ada rezeki baby buat lya

Syuhada Salleh said...

tahniah semua!

Norliza Romizi said...

terima kasih! seronok nyaa dapat buat contest mcm ni. saya pon mcm nak buat jugak. cuma x ramai followers je...

Sheila Salim said...

dah terima kak, terima kasih banyak ye...

Mar Mansor said...

tahniah kepada yg menang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *